Waarom Worldwide Office?

WWO in het kort
WWO is een webbased-documentensysteem waarmee medewerkers hun documenten, presentaties, e-mailondertekening en rekenbladen snel en eenvoudig maken. Dit in de huisstijl en met de juiste bedrijfs- en persoonlijke gegevens. WWO is onafhankelijk van de lokale omgeving en geschikt voor alle versies vanaf MS Office 2007. Heeft u al goed werkende sjablonen voor MS Word of MS PowerPoint en wilt u deze binnen uw hele organisatie beschikbaar stellen? Wij kunnen deze snel en eenvoudig via WWO beschikbaar stellen in uw hele organisatie, ook voor eventuele buitenlandse vestigingen, indien gewenst in hun eigen taal!

Naast het gebruik via een webbrowser is het ook mogelijk om WWO te integreren in MS Office. Via een extra lint zijn de huisstijlsjablonen beschikbaar en is aanvullende functionaliteit beschikbaar zoals (huisstijl)stijlen, tekstblokken, standaard documenten, printerbakaansturing en offline gebruik.

Bespaar tijd, moeite en geld
Met WWO maken uw medewerkers in een handomdraai documenten, presentaties en rekenbladen. Alle e-mail wordt automatisch voorzien van de juiste ondertekening. De toepassing van de huisstijl, vermelding van persoons- en bedrijfsgegevens, het logo en stijlen worden standaard in de opmaak meegenomen. Op deze manier worden werkzaamheden vereenvoudigd zodat uw medewerkers efficiënter en met meer plezier werken.

Centraal beheer
Enexis-Pres-Ps-Pi-PsOrganisatie-, vestigings-, medewerkergegevens en adressen van uw relaties worden in centrale bestanden opgeslagen. Iedereen binnen uw organisatie maakt gebruik van dezelfde actuele gegevens. Optioneel worden bestaande organisatie- en medewerkergegevens uit bijvoorbeeld Active Directory aan WWO gekoppeld.

 

Ontwikkeling
WWO is een generiek systeem: alle klanten maken gebruik van hetzelfde programma.  Alleen de inrichting (de configuratie) en de sjablonen zijn klantspecifiek.

Voordeel van deze opbouw is de minimale inspanning om het systeem ‘up and running’ te houden, zonder fouten. Klanten profiteren hiervan, zowel via de betrouwbaarheid als via de prijs. Nieuw ontwikkelde functies komen automatisch en kosteloos beschikbaar voor alle klanten. Het is aan de klant om te bepalen of er gebruik van wordt gemaakt. Op dit moment zijn onze ontwikkelaars bezig met het ontwikkelen van WWO versie 2. In deze versie worden o.a. zelfschalende beeldschermen (responsive design) geïmplementeerd waardoor WWO ook geschikt is voor bijvoorbeeld tablets.

Referenties