Diensten

Vertrouwen

Implementatie en consultancy

Heb je een van de producten van Itension aangeschaft? Dan zijn onze consultants er om je verder te helpen! Wij bieden ondersteuning bij de implementatie van zowel de software als het werkproces. Ook verzorgen we specifieke voorlichtings- en instructiebijeenkomsten. Zo helpen wij je om jouw organisatie effectief en daadkrachtig te automatiseren. Hoe dit precies in zā€™n werk gaat?

Onze consultant komt bij jullie organisatie op bezoek. De consultant trapt af en vertelt wat er gaat gebeuren. Samen met jullie gaat onze consultant de verdere stappen zetten. Zo geven we jou verdere informatie over onze software. Na uitgebreide uitleg en ondersteuning kan jouw organisatie zelfstandig verder.

Heb je naderhand toch nog vragen, opmerkingen of problemen? Dan kun je terecht in ons klantenportaal. In eerste instantie kijken we of we de vraag, opmerking of het probleem op afstand kunnen beantwoorden of oplossen. Mocht dit niet het geval zijn, dan sturen wij uiteraard een van onze consultants naar je toe!

Referenties

Actief Zorg
Directzorg
Zorg van Rinette
Alliade zorggroep
Zorgkompas
Wil

Contact

Het meeste uit jouw organisatie halen met slimme softwareoplossingen?

We vertellen je er graag meer over.

Neem contact met ons op